Boven de €39,- gratis verzending I Geen retourkosten
Winkelwagen 0

Vogels

Vogelvoer, kooi kooeien en speeltjes speelgoed

 

Alles voor jouw vogel,

Luxory Pets heeft een breed assortiment aan kwalitatieve vogelbenodigdheden. Je vindt hier veel verschillende soorten merken en verschillende soorten kooien, zitstokken en takken, bodembedekking, speelgoed en nog veel meer.

Categorieën 

Droogvoer & Zaden
Voedingssupplementen
Voer- & Drinkbakken
Bodembedekking
Kooien & Hokken
Vervoersboxen
Speelgoed
Broedartikelen
Zitstokken & Takken
Bestrijdingsartikelen

 

Vogelbenodigdheden en vogelaccessoires in de vogelwinkel van Luxory Pets

Alles wat jouw vogel nodig heeft - van speelgoed tot kooien tot waterbakken, kun je hier vinden. Neem een kijkje in ons assortiment om de leukste en lekkerste vogelproducten in huis te nemen.

 

Kooien en hokken
Wij bieden de leukste vogelkooien en vogelhokken aan, van de beste kwaliteit. Het is belangrijk dat jouw vogel genoeg ruimte heeft om in te verblijven en te vliegen. Zorg er ook voor dat er genoeg speelgoed in de kooi hangt en dat er genoeg stokken en takken in zitten.

 

Vogelspeelgoed
Het is belangrijk om jouw vogel bezig te houden met vogelspeelgoed. Vogels houden ervan om dingen kapot te knagen en te bijten, aan vogelspeelgoed te hangen, te klimmen en om zichzelf bezig te houden. Wij verkopen veel vogelspeelgoed van hout, voor kleine vogels zoals parkieten en agapornissen, maar ook voor grotere vogels zoals papegaaien.