Boven de €39,- gratis verzending I Geen retourkosten
Winkelwagen 0

Over ons

Luxorypets over ons en contact

 

Luxory Pets richt zich op dierbenodigdheden en diervoeding, ontstaan uit passie voor dieren. Het gebeurd té vaak dat (mogelijk) schadelijke producten worden aangeboden en dieren niet juist worden gehouden, zonder dat leveranciers en/of klanten hier vanaf weten. Wij willen hier het verschil in maken, door niet alleen kwalitatief goede en gezonde producten te verkopen, maar ook informatie te verstrekken. 

Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en uitgeplozen, waardoor we zeker weten dat dit goed is voor jouw geliefde huisdier en geen risico's vormen. Je kunt veel natuurlijke materialen op deze webshop vinden die geen risico geven voor de gezondheid en we hebben goed gekeken naar de behoeftes van de huisdieren. Gelukkig worden er ook veel goede dingen aangeboden door leveranciers, waardoor we alsnog een groot assortiment aan kunnen bieden en we er zeker van zijn dat er iets voor jouw huisdier bij zit. 

Persoonlijk contact en goede service voor baasjes vinden wij erg belangrijk. Twijfel je ergens over? Weet je niet zeker welk product het best is voor jouw huisdier? Heb je een algemene vraag over huisdieren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen!

  

KvK-nummer:
80166202
     
Vestigings- en postadres: 
Fanfarestraat 3
6544NP Nijmegen
Nederland
  
Let op: Er is géén showroom/fysieke winkel, wij bezorgen alleen. Het retouradres is een ander adres dan het vestigingsadres.