Boven de €39,- gratis verzending I Geen retourkosten
Winkelwagen 0

Informatie

Webwinkelkeur Luxorypets

Informatie

Webwinkelkeur Luxorypets

Luxory Pets is aangesloten bij WebwinkelKeur. Sinds 13-07-2020 is Luxory Pets door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Luxory Pets voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Luxory Pets onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel...

Meer lezen →


Hondenmanden

Hondenmanden

Het belang van een goede hondenmand.

Voor je hond wil je natuurlijk alleen maar het allerbeste. Een hondenmand is de plek waar jouw hond heerlijk in kan slapen en kan ontspannen. Voor een goede nachtrust is een hondenmand heel belangrijk. Maar ook is het de plek om tot rust te komen na een lange wandeling of om lekker in weg te kruipen als het buiten koud is. Een fijne en stevige hondenmand is heel belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van jouw hond.

Meer lezen →


Katten eet- en drinkbakjes

Drinkbakjes Eetbakjes Informatie Keramiek Kunststof Plastic RVS

Katten eet- en drinkbakjes

Bakjes van plastic of kunststof, rvs en keramiek worden het meest aangeboden in (online) winkels. Maar wat is het beste en wat zijn de gevaren precies?

Kan ik het best kiezen voor plastic, rvs of keramiek?

Meer lezen →